Sneppehjerter m/ selleri-purè med
hvidløg
Det er vores klar opfattelse at der er en del jæger som nedlægger et større antal snepper. Derfor har vi lavet denne opskrift som nok mest bruges som en snack når man skal have en hyggelig aften i venners lag.Ingredienser:
8 sneppehjerter.
100 g selleri.
1 dl fløde.
50 g smør.
1 fed hvidløg. Salt og peber.
Fremgangsmetode:
1. Skræl hvidløget og pres den igennem hvidløgspresser eller hakkes meget fint. Tilsæt sellerien som er renset og skåret i tern. (må ikke tage farve)
2. koges dem til de er møre, i ca. 4 dl vand.
3. hæld vandt væk tilsæt fløden koges op og blendes til en glat konsistens tilsæt koldt smør i tern 15 g ca. smages til med salt og peber.
4. kom lidt olien på en pande og varm den op, kom hjerterne i og lynstegte 3-4 min. Tilsæt lidt smør og hæld smørret fra panden over hjerterne. Anrettes og velbekomme.