Forside » Ansøgning til Dansk Sneppeklub

Ansøgning til Dansk Sneppeklub

Skulle du have været forundt Diana’s lykke og foretaget en ægte duble af skovsneppen foran 2 vidner, hvor 2 snepper har været i luften samtidig og 1. og 2. skud er afgivet i en fortsat bevægelse uden nedtagning af bøssen mellem skuddene, så det det muligt at blive optaget i Dansk Sneppeklub.

Der arbejdes til stadighed på at opdaterer websiden og indtil denne er oppe at køre, så kan du sende en mail til admin@dansksneppeklub.dk hvorefter du vil modtage en ansøgningsskema, som skal sendes retur til samme mail.

Vi samler alle ansøgninger med udgangen af marts 2022, hvorefter ansøgningerne bliver gennemset, Dansk Sneppeklub vil gerne bruge dit billede sammen med ansøgningen, hvis et sådan er taget. Billedet vil blive brugt sammen med ansøgningen på vores hjemmeside.

I løbet af april måned 2022, vil godkendte medlemmer blive synlige på vore hjemmeside og modtage en mail med bekræftelsen. Herefter vil diplom samt emblem blive sendt ud.

I samme ombæring vil jeg gerne nævne, at der bliver opkrævet et engangsgebyr på kr. 350,00 for medlemskabet, hvis dette opnås. Dette bliver også omtalt i en senere mail.

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *